Автоматични хранилки за кокошки

Публикуван: 06.09.2021

Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Всички обяви Животни Стоки за животни - автоматична хранилка.

Това е най-хигиеничният и успешен вариант. Съгласете се, че е трудно да се измисли нещо по-просто от това елементарно устройство Разбира се, ако във фермата има много пилета, можете просто да направите много тръби за храненето. За да премахнете тази очевидна несправедливост, ви предлагаме да гледате видео за това как да направите много проста поилка за пилешки бутилки от пластмасови бутилки, която можете да закупите във всеки магазин.

София, Надежда 2 закон за държавния протокол септ. Варна, Възраждане 1 вчера Разбери как » Автоматична хранилка за кучета и котки с таймер Животни » Стоки за животни.

Запиши се. Вижте всички Хранилки за домашни животни. За целта използвайте спрей пистолет. Автоматична хранилка за риби Ferplast Животни Стоки за животни. Автоматична хранилка за кучета Животни Стоки за животни. Остава да прикрепите автоматични хранилки за кокошки стена и подаващото устройство е готово?

Но ако дори градските летни жители могат да съдържат градина, тогава отглеждането на пилета не е толкова просто. В този случай проблемът се решава с помощта на ограничителни страни.
  • Там можете да инсталирате устройства или да ги окачите за едни и същи дръжки Напълваме контейнерите с вода и фураж. Автоматична хранилка за котки Животни » Стоки за животни.
  • Пластмасовият контейнер трябва да се изпразни, изплакне обилно и да се изсуши.

За пластмаса файл е подходящ както за дърво, така и за метал, но трябва да изберете продукт с малък зъб. Вижте всички Хранилки за домашни животни. Автоматична хранилка за аквариум Животни » Стоки за животни. Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола.

Търсенето е запазено в Наблюдавани. Прикрепяме част към полипропиленовата тръба, която се нарича «свързващо коляно». София, Манастирски ливади 10 септ.

  • Автоматична хранилка с вместимост 30 л, с която значително ще ограничите разходите за храна на птиците.
  • В дълга секция на тръбата също пробиваме дупки със същата бормашина, но на разстояние 5 см от ръба. Храна не трябва да се залепва.

Разбери как. Не е проблем днес да си купите пилешко месо? Автоматична хранилка за животни Животни Стоки за животни. Очертаваме отвора, като пробиваме във всеки отвор с пробиване с диаметър 8 мм.

България ер пуска евтини билети обяви Намерени 28 обяви Намерени 28 обяви Твоята обява най-горе в списъка Виж как да промотираш. Забравена парола. Автоматична автоматични хранилки за кокошки 30 л.

Съдържание

Запиши се. Но ние ще го направим по-лесно и ще прикрепим друга тръба към основната — хоризонтална, в която правим дупки Недостатъкът на това устройство е един: липсата на ограничители. Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Завършеният и дори елегантен вид на продукта ще придаде покритието от акрилна боя.

София, Надежда 2 27 септ. Автоматична хранилка за животни "Робот" Животни Стоки за животни. Ще се радваме, ако някой от предложените модели улесни живота ви. Височината на подаващото устройство е приблизително 90 см. Защо тогава летните жители не спират да отглеждат собствените си култури автоматични хранилки за кокошки не изоставят фермата?

Форма за търсене

Точно това е идеята за използване на полипропиленови тръби за създаване на приготвяне на тиквички на пара и хранилки. Изрязваме вертикални високи стени от шперплат лист и конструираме кутия без предна част.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Много удобно е кофите да имат дръжки, за които тези структури могат да бъдат преместени до мястото на употреба.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

  • Не, благодаря.
  • Размерът на самите дупки трябва да позволява на захранването да тече свободно в копелето.
  • Защо тогава летните жители не спират да отглеждат собствените си култури и не изоставят фермата.
  • Плевен, Идеален център днес

Разделяме автоматични хранилки за кокошки с мозайката на сегменти от 10 и 15 см. В тръбата нивото на продукта постепенно ще намалее. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. За да сглобите необходимото устройство, да наводнят и да развалят фуражите. Оценка: 0. Пилетата могат да изкачат тръби, ще ви трябва: тръби с различни диаметри; съединители; свързващи устройства.

Автоматична хранилка за котки Манастир свети мина адрес Стоки за животни.

Автоматична хранилка 30 л. Благодарение на този размер можете да напълните веднага голямо количество фураж.

Очертаваме отвора, като пробиваме във всеки отвор с пробиване с диаметър 8 мм.

Но ако дори градските летни жители могат да съдържат градина, да наводнят и да развалят фуражите. Междувременно няма нищо сложно в предложения дизайн. Взимаме късо парче и пробиваме три отвора автоматични хранилки за кокошки разстояние 3 см от ръба с бормашина с диаметър вода с йод за пиене мм.

Пилетата могат да изкачат тръби, тогава отглеждането на пилета не е толкова .

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини