Ножове за косачка за трева

Публикуван: 07.09.2021

Накратко, при нас ще откриете всички необходими резервни части за поддръжка на градинската Ви техника в отлично работещо състояние.

Битова техника.

Разбира се, благодарение на системата за бърз монтаж, може да смените гредите, сменяйки така и ширината на косене. Зарядни устройства. Зарядни за акумулатори Стартерни устройства Тестери за акумулатори Станции за зареждане Радио устройства Виж всички Зарядни устройства. TEXAS 1. Устройство и работен процес на палцовата косачка Конструкцията на косилния апарат прилича на тример, а именно две греди с палци се разминават и така прерязват всичко попаднало между тях. Удобна за работа, но и лесна за ремонт, благодарение на бързия механизъм за сваляна на гредите.

Водоструйки Препарати за водоструйки Аксесоари за водоструйки Еднодискови машини за почистване Екстрактори Машини за почистване на тръби Метачни машини Аксесоари за електронна касичка за монети Пароструйки Подопочистващи автомати Аксесоари за подочистачки Пясъкоструйки Подопочистващи препарати Прахосмукачки за пепел и камини Ръчни прахосмукачки Прахосмукачки Аксесоари за прахосмукачки Прахоуловители Снегорини Аксесоари за парочистачки Парочистачки Уреди за почистване на прозорци Улеи за строителни отпадъци Почистващи препарати Виж всички Почистваща техника.

Употребявани машини. Диск за ножове за косачка за трева коса подходящ за разчистване на храсти и други с диаметър ф мм и с 80 зъба. Нож за косачка Al-Ko 46 см. Възползвайте се и Вие и в случай на необходимост, потърсете. Влез в акаунт Създай нов акаунт. Продукти 1 - 9 от общо 9. Подреди по Най-продавани.

Диск за моторни тримери с 40 бр видирани зъба и диаметър ф мм.

За въпроси:

Машини за рязане и огъване на арматурна стомана Минибагери Минидъмпери Ремаркета и гондоли Трошачки Виж всички Тежка механизация. Страница 1 от 2. Вашето име. Чрез използването на този уеб сайт вие се съгласявате с квартири в поморие цена на cookies. HTTP-бисквиткикоито са необходими за правилното функциониране на системата.

  • Пневматични инструменти. Климатизация, вентилация, отопление.
  • Бензинови монофазни генератори Бензинови трифазни Дизелови монофазни генератори Дизелови трифазни Инверторни генератори Принадлежности Соларни фотоволтаични панели Виж всички Генератори и агрегати за ток. Довършителни работи.

Технически параметри: Ножове за косачка за трева Двигателят е с обем см3 - Loncin Машини за боядисване Машини за гипсокартон Приставки за машини за боядисване Машини за нанасяне на грунд и фасаген Заточващи машини Машини за полагане на мазилка Машини за премахване на тапети Полиращи машини Машини за шлайфане на мозайка Шмиргели Ръчни преси Фрези за отнемане на бетон Машини за циклене на паркет Вибрационни шлайфмашини Ексцентършлайф, ротационни шлайфмашини Прави шлайфмашини Лентови шлайфмашини Кантиращи машини Виж всички Подготовка на повърхности.

Компресори и принадлежности. Подреди по Най-продавани. На склад. Къртачи Виж всички Употребявани машини. Дискове, ножове и корди за тримери и косачки.

Търсене по Марка

Подготовка на повърхности. Дрегери и наркотестери. Безплатна доставка. Банциг машини Бисквит машини Ел.

Прочети още Съгласен съм. MTD 1. Страница 1 от 2. Банциг машини Бисквит машини Ел? Honda 1.

3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ ОТ BOSCH

Бензинови къртачи Електрически къртачи Консумативи Хидравлични станции Хидравлични къртачи Виж всички Машини за къртене. В гамата на онлайн магазина са предвидени различни видове режещи ножове, отличаващи се по своята форма и дължина, според конкретния модел косачка.

Доилни агрегати Виж всички Селскостопанска техника.

Технически параметри: Дебелин Scheppach 1. Технически параметри Генератори и агрегати за ток. Корпус, изработен от здрава стомане Мощна двуколесна коса с корда с дебелина 2х3,9 мм. STIGA 1. Влез в акаунт Създай нов акаунт. Градински инструменти.

Как да ги изберем?

Палцовата косачка е подходяща за прерязване на цветя и подобни, защото рязането се случва близо до корена, независимо от височината на растението. TEXAS 1. Нож за косачка Rotak

Довършителни работи. Градински инструменти. Да, съгласявам се.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини