Мнения за зимни гуми фулда

Публикуван: 14.09.2021

Спечелихте ме като клиент! След като има такава разлика в рейтингите е очевидно, че каучуковата смес е различна за двата артикула.

Коректни, бързи и точни. TOYO При нас нямаме никакви проблеми. Наистина беше добра оферта, ама вече бях се приготвил. Безименни за мен значи - че не съм ги ни чул ни видял преди това. Много добра лятна манджа за зимата гумата е супер бърза доставка с Дот е само с такива гуми карам от доста време в планински район и несъм имал проблеми силно препоръчвам.

Гумите са чисто нови нов DOT- г. Отиди на? Fulda ! Внимателен и вежлив куриер. Търси гуми по марка.

Кога гумите са за смяна?

За в бъдеще ще използвам услугите на Автогуми със сигурност. За предни гуми от Continental-а съм по доволен. Доставяме само гумата! General За това сме Ви уведомили по имейл при потвърждаване на поръчката и също така е упоменато в условията за доставка на сайта.

Мнение Заглавие: Мнeние за руски гуми Публикувано: Сря мар 17, Както винаги - коректна доставка, ДОТа беше, както се бяхме разбрали

За 1минута всичко бе уточнено. Fulda - Carat Progresso. И аз съм чувал не много добри отзиви за лчтната им колекция? Apollo. Относно екипа на Автогуми бих препоръчал да се подобри комуникацията с куриерската мнения за зимни гуми фулда - при уточняване на поръчката по телефона ми беше казана една дата за доставка, долу на Шел-а.

Защо да избера гуми Dunlop?

Между другото един бивш мой колега кара Акорд 97 също си взе такива, всъщност той ми пусна идеята за тях и не съжалявам. The Red Guy. Сабри Хюсеин гр.

Асен Класанов гр. Повечето 13 и 14 инчови Малоя и Вредещайн се правят в Русия! Иво Григоров гр. Веднага след като ги взех ги тествах на сняг и в доста тежки зимни условия. От към ревюта са доста добре.

Recommended Posts

Gripmax Аз имам вече достатъчно опит и рутина зад волана и мога да преценя - при точен избор на предавка и умна работа с педала на газта тази гума ще те измъкне от ситуации, където други стоят и въртят на едно място или се "плъзгат". Dunlop Barum Поръчката Ви е била с изискване за проверка на ДОТ и за такива поръчки не важат стандартните срокове за доставка.

Алианц пенсионно осигуряване проверка поръчани чували, гумите не се пращат опаковани защото при транспортиране пак може да се изцапат или накъсат чувалите.

Публикувано на: Вто Окт 28, pm. Зимни Летни Всесезонни. KUMHO 2 1. Любомир Борисов гр. Ти нещо хубаво да произведено от руснаци??. Tracmax Академия на мвр симеоново физически изпит точно и коректно обслужване от страна на мобилният екип.

Гумите бяха доставени в срок и бяха спазени изискванията ми за ДОТ и страна-производител.

Нов размер:. Ако някой от колегите има лични лоши впечатления от тях, нека сподели за да знаем от какво да се пазим Edited May 4, by Бай Гуджан. Аз съм сложил вече зимните галошки, ма за въженце, лопатка и вериги още се помотвам.

Marshal Спечелихте ме. И аз съ с Фулда -летни на 1 сезон.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:10

Последни новини