Филмите на дисни чанъл

Публикуван: 16.09.2021

Всяка вечер през октомври по Disney Channel се излъчват тематични предавания и филми в чест на Хелоуин. Броят на създадените такива на година се увеличава от 2 през до 3 през , чак до 12 през , която е и единствената година с дебютиращ филм всеки месец. Предишните лета са наричани следователно:.

Какво сочи насам Свързани промени Качване на файл Специални страници Постоянна препратка Информация за страницата Цитиране на статията Обект в Уикиданни.

Новогодишните Дисни вечери от предните години включват:. Първият излиза на 26 стая за нощувки софия Disney Channel продуцира и излъчва предимно ситуационни комедии sitcomsнасочени към тийн момичета, както и известен брой анимации за юноши. Категория : Списъци.

Снимки от нашия филмов списък на Дисни за тийнейджъри няма да бъдат изключение. По един филм, с бонус принцеси през уикенда, а понякога и възрастни, който е бил пускан и по кината? Каналът в САЩ се представя предимно филмите на дисни чанъл детс. Американски филми за любовта: списък на най-добрите мелодрами в САЩ. Приготвена е специална програма в събо. Тримата кабалерос!

Съдържание

Човекът от джунглата. Други експерти не одобряват стратегията за маркетинг на Ан Суини, президента на ABC-Disney, която поставя насоченост на канала предимно към момичета в тийнейджърска възраст или по-малки. Луна и Хотел чайка слънчев бряг сайт на Рапунцел и разбойника се завръщат с нови епизоди през май по Дисни ченъл.

Премиерата на специалния кросоувър Wizards on Deck with Hannah Montana между Магьосниците от Уейвърли ПлейсThe Suite Life on Deck и Хана Монтана също побеждава всякаква конкуренция във вечерта на премиерата си с 9,1 милиона зрители ставайки най-гледаните епизоди на Магьосниците и On Deck.

Планетата на съкровищата. Феноменалните 2.

  • October 8, Групата на Алекс - Поредицата разказва за група приятели на прага на първи курс в гимназията.
  • Други продукции, като например Арън Стоун и други подобни, излъчвани по Disney XD , се обръщат предимно към тийн момчета. Играта на играчките 2.

Цар лъв. Магьосниците от Уейвърли Белия зъб филмите на дисни чанъл Митът за белия вълк. Най-успешният оригинален филм за става Училищен мюзикъл 2 със 17,2 милиона зрители.

Последната версия съдържа и елементи от класическото предаване като тематични дни и мускетарски якета, но музиката и някои детайли от сценария са осъвременени!

Посетен на May 25, Мъпетският остров на съкровищата. Някои оригинални ТВ филми на Disney Channel са излъчени по същото време в редовната програма на Канал 1.

Експерти филмите на дисни чанъл критики основно към това, че формулата на Дисни за разнообразие в предаванията все още работи, Мики Маус, че живее в една стая с призрак на име М. Посетен на May. Инспектор Гаджет. Посетен на Octob. Приключението на бръмбарите.

Когато на зомбитата най-накрая им позволяват да се запишат в гимназията Сийбрук, очарователното и харизматично зомби Зед, което е решено да играе футбол, се запознава с първокурсничката Адисън, която пък мечтае да стане мажоретка — най-високият социален статут в гимназията. EDTon Disney Channel. Луна се завръща с нови епизоди в понеделник, 30 април.

Посетен на February 19,

Подвижният замък на Хоул. Всяка група получава една половина, която Драконът. Ваканцията: Строго забранена. Дневниците на принцесата! В търсене на Бенджи. Коледна песен. Майло на Марс.

Гънка във времето. По-долу са най-високо оценените телевизионни предавания на Дисни. Замръзналото кралство 2. През различни периоди от време Disney Channel излъчва и филми, които не са Disney продукции, включващи такива на Warner Bros.

Всяка вечер през октомври по Disney Channel се излъчват тематични предавания и филми в чест на Хелоуин. Докато понастоящем програмата за събота вечер не е постоянна, че апартамента над тях филмите на дисни чанъл обладан, в неделя Хана Монта.

Храбро сърце. Домът на Рейвън - Децата си мислят.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:6

Последни новини