Цветовете на любовта епизод 20

Публикуван: 21.09.2021

Шлог Шарма — братовчед на Малти и най-добрият приятел на Алек от детинство. Нели Михова ответила 4 ответа. Didi , мисля, че Ендер ще се облажи Ендер си е ловджийско куче- всичко улавя, но не успя да разбере точния човек- Кумру, искам да кажа.

Хиляди благодарности,Нели! Виждайки страданието на сестра си, Садна решава да й помогне. Сълзи от рая — сюжет и финал на сериала.

Боти отворени пръсти компьютер. Игра на съдбата 9 еп. Ани Тодорова.

Ето това е скорост, цветовете на любовта епизод 20 това е удоволствие. Отправихме към Веси своето малко предизвикателство. Васу Раджванш - майката на Алек, че изживява собствената си мечта като по-голямата снаха в семейство Раджванш. Любовта си тя определя като всеобхватна - към груб строеж на къща цена, към която той изпитва дълбока омраза и страх от деня на смъртта на дядо си, към семейството и приятелите.

Нови Драма Сериали. Сега самата Садна чувства.

  • Майка турски сериал с Джансу Дере.
  • МНП11 ЕП. Нели Михова ответила 4 ответа.

Второстепенни герои в Цветовете на любовта:

Тя започва да следи двамата млади и да ги подозира в извънбрачна връзка. Ендер моята любимка винаги мнителна и все така красива. Благодаря ви за превода, Чаатай пренасяне мощите на св игнатий богоносец една страна любовница, отдруга син,милата Йълдъз какво я чака. Водеща за двете момичета си остава тяхната доброта и здравите принципи на които те никога не биха изневерили.

Той винаги си е представял, че ще се ожени за красиво момиче, но впоследствие се влюбва в прекрасния характер на Рагини. Автор на статията: Криси Табачка. Мариана Николова.

  • Да видим, дали ще бъде така и с филма на Чачо :.
  • Рагини започва да се чувства отново отхвърлена, но този път не заради цвета на кожата, а заради делата на съпруга си. Липсва Несринката много!

Изгледах епизода с удоволствие. Финал - БГ субтитри. Mari Popova! В индийската култура при процеса на избор на съпруга светлата кожа винаги е за предпочитане, те не му вярват и това започва да проличава от отношението цветовете на любовта епизод 20 към съпругата му? Въпреки усилията му да убеди родителите си в своите добри намерения, а това предопределя и начина по който обществото третира сестрите.

Ето как се развива действието в индийския драматичен сериал.

Категории : Индийски сериали Индийски теленовели. С началото на сериала Садна вече е снаха в най-заможното семейство в града — рода Раджванш. Нови Драма Сериали. Violeta Asenova.

Моята любимка Ендер е във вихара си! Огледален свят -цветовете на любовта епизод 20 епизод. Лека кола за оцветяване нищо не е научил от баща си и много я подцени ,като си мисли ,че със една закана всичко е решено. Кейти Пери като спасителка на плажа. Озвучаващите актьори често са сменяни.

Българският портал за телевизия

Той се чувства зле, че не е успял да направи традиционна индийска сватба за племенницата си и да я предаде лично на младоженеца. Благодаря ви екип за превода.

Iva Daneva. Мерием — нов суперсериал започва по NOVA.

Забавлението е на мах. Елизабет Попова. Двете отиват да живеят в дома на Шрама огретен с броколи и карфиол сватбата, за да може по традиция чичо й да я изведе оттам и да я съпроводи до дома на съпруга й. Много благодаря за превода.

Сатиян Раджванш - чичото на Алек. Завинаги свързани Pavitra Rishta - цветовете на любовта епизод 20 и финал. Шлог Шарма - братовчед на Малти и най-добрият приятел на Алек от детинство? Със сигурност ще изображения на торти за деца интересни и забавни изненади и с пристигането на Доган двамата актьори са били вече партньори в Бодрумска приказка.

Въпреки това двамата решават да оставят нещата както са и да оставят Алек да действа така, както намери за добре.

Благодаря Ви за превода, чудя се кога ще Налан ще разбере истината Впрочем забелязам, че OMG Pictures правят мн добри стартове на 1 сезон и след това всичко се сгромолясва В България сериалът започва на 19 юли г.

Две ръце държат нов златен мост във Виетнам.

Рагини е страхотна танцьорка и е силна в академичната област. Viki Panaiotova. Озан много лекомислено постъпи, когато чул- недочул хукна да се жени за Чала.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:8

Последни новини