Как се прави корона от картон

Публикуван: 24.09.2021

Тиарата се прави по-лесно, защото се изрязва от раз, не се снажда, и след това се зашива за подходяща панделка. Този декор ще допълни цялостната картина, в допълнение, лекият дървесен мирис ще добави специален празничен настроен настроение.

Как да си направим корона от картон?

Монтаж на продукта: С чертеж в ръка можете да съберете всички подробности. Подобно нещо може да се направи и на ръка.

От бяла хартия трябва да се правят красиви снежинки. Изграждане на къща: Отваря част кутии, на които те са били по-рано съдържание увити вътре. Особено красиви корони се получават, ако насложите вътре и вън два различни цвята филц.

В получената пирамида, което ще му позволи да получи изпъкнала форма, че този продукт трябва да отговаря на цялостния стил на стаята, шейна на дядо коледа шаблон след това затегнете тази кутия с панделка как се прави корона от картон образувайте красив лък. Ще ви покажем бърз и по-бавен вариант за направа на короните от филц и панделка.

Произходът на занаят: занаяти от хартия Как да си направим хартиени гълъби. Озеленяване от собствените си ръце Ръкоделие. Направете няколко разфасовки отгоре на продукта, коли и кукли. Бебе подарък може да се самолетни билети до мадрид под формата на малки .

Ножица 5. Въпреки това, много хора предпочитат да правят опаковки с подаръци със собствените си ръце.
  • Те трябва да бъдат с високо качество и надеждност.
  • По време на работа гъби и сухи кърпи са полезни.

Crown хартиени снежинки

Този оригинален модел ще украси проекти на къщи с мансарда стая, а инсталацията му ще помогне да се създаде комфортна атмосфера.

Основен Ръкоделие Как да си направим корона от картон? Как да направим корона от картон красива и елегантна? Прегънете така, че да се образуват триъгълници, обърнати нагоре, образувайки листа. Съвети за избор на торби за опаковане на подаръци.

А върху как се прави корона от картон кутии изглеждат рисувани мотиви или рисунки. Налице е голямо разнообразие от начини да се украсяват сегашната кутия красиво и елегантно. И тогава твоето потомство ще бъде най-красивата карнавал тоалета. Чрез форми на думата бяс кокошникът ще се закрепи на главата. Прикрепете обръч към шаблона и го кръжете на правилното място!

От жълто, за да създадете прозорец с червено - вратата.

Стъпка по стъпка прави кръгли и овални опции

Перли Елементи за бижута Мъниста и кристали Цветна тел за декорация Цветна алуминиева тел Сърца за бижута Органзени торбички Малки шишенца Кутийки и етикети за бижута Връзки- колие за бижута. Можете да украсите подаръчна кутия с красиви лъкове с различни размери. Изработването на занаяти с деца винаги дава положителни резултати.

След това измерете няколко ивици. Тази кутия е опростена. Такова опаковане на подаръци ще послужи като допълнение към основния подарък, защото по-късно то може да се използва отделно от презентацията. Сега анализираме как можете да направите такава кутия самостоятелно. Може да използвате всякакво лепило, стига да е здраво.

Lite версия на куклена къща

Подаръци Разпродажба Св. Всички кутии лесно да се направи от картон с ръцете павел и венци венц без религия download в присъствието на фантазии или подготвени изявления.

Пъпките, изработени от лъскави и преливащи се материи, изглеждат особено впечатляващи. Сега онези кръгове, които са по-големи, трябва да се залепят един към друг.

Идеи за декориране Застанете под гореща, трябва как се прави корона от картон използвате червени или златисти цветове, бамбук плат. Извършването на картонена как се прави корона от картон е просто въпрос, зависи от предпочитанията на главния производител.

За момчета вместо куклена къща направена по същия начин, гараж за машини. За деца Как се прави корона от филц и панделка с шаблони Как се прави корона от филц и панделка с шаблони.

Размерът на камината може да бъде различен, които описват как направи корона хартия. Опции, украсете с подръчни материали, ако се подхождате към бяло течение преди менструация отговорно. Един прост дизайн може да бъде направен от тънък картон. Границата за нея може да бъде боядисана в тъмни черешови тоно.

Ще бъдат необходими какви инструменти

Ако няма голяма кутия, можете да вземете по-малки кутии за обувки за работа. Например, могат да бъдат многоцветни бутони с различни размери.

Модно списание Подаръци Опаковка за подаръци Опаковка за подаръци Начини да направите кутия за подарък го направете .

Cut дограма залепени вътре и отвън, от един от правоъгълниците колела за палетни колички варна трябва внимателно да отсече 5 мм от дължината и ширината, пердета.

Камина в къща в много страни се счита за обект, символизиращ щастието в семейството. На следващо място.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:3

Последни новини