Почивка в канкун мексико

Публикуван: 10.10.2021

Запознайте се с историята на едно от чудесата на света със сертифициран водач. Полет до Истанбул на Турски авиолинии. Природният парк е ексклузивен за нашите малки групи.

Получаване на багажа. Какво е необходимо: Затворени обувки, допълнителна дрехи за смянабански костюм, биоразградим слънцезащитен крем и пари в брой или кредитна карта за допълнителни разходи.

Свободно време. Освен това, с Ксел-Ха all inclusive, можете да се насладите на вкусна лека континентална закуска, с която да започнете приключението. Ще се насладите на природата отвисоко бито дете перник клип полет над дърветата с въже.

Какво включва: Трансфер хотел-парк-хотел Не включва : Не са включени храна и напитки Какво е необходимо: Удобни обувки и дрехи, образователни и забавни програми, бански почивка в канкун мексико. Предприемете пътуване назад във времето с великолепната история на Чичен Ица. Вход за агенти. Включва: трансфер,гид,посещение на 4 различни ченоти,каяк,гмуркане,надуваеми гуми,вода,кафе,шоколад,плодове,1 напитка.

Не се предлагат алкохолни напитки. Dolphin Royal Swim e eдна от най-динамичните!

Анулации и неустойки:. Не включва : вход в Резервата около 10 долара.
  • Работно време:. Цената на самолетните билети е калкулирана в най-ниската икономична класа.
  • ЗА НАС.

Информация за Канкун

Xplor Fuego — евро на човек. След това ще се насочите към Isla Mujeres, където можете да разгледате живописния център на острова, ще имате възможност да се разходите по улиците и да направите шопинг. Пренесете спомените си вкъщи със снимките, които код олимп актьорски състав направите по време на дейностите от маянски фотографи по избор.

Нощувка в Канкун. Времетраене : Приблизително 11 часа включвайки трансферите. Тази нова VIP услуга разполага с ексклузивна климатизирана зона в основните ресторанти, както и хамаци, панорамен плувен басейн и нови атракции. Природният парк е ексклузивен за нашите малки групи.

  • Какво е необходимо: Затворени обувки, допълнителна дрехи за смяна , бански костюм, биоразградим слънцезащитен крем и пари в брой или кредитна карта за допълнителни разходи. Coba Tulum — евро на човек Тази пълна експедиция с изключение на Туравиа предлага доближаване до културата на маите, при посещение на древните градове на славната предколумбова цивилизация и автентични общности, където можете да живеете със семейства, които все още ценят маянското си наследство.
  • Насладете се на прекрасно преживяване с гмуркане с шнорхел в Карибско море и посещение на пуст тропически остров с бял пясък, кристално чиста вода и фантастична дива природа. Екскурзия до Прага - Кехлибарена любов от

Отпуснете се и се увлечете от преживявания, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване, след заплащане на следните сум. Природният парк е ексклузивен за нашите малки групи. Времетраене: Приблизително 12 часа включвайки трансферите. Луксозни почивки. Xplor - евро на човек Започнете приключението си в Xplor All Inclu.

С Ксел-Ха Тур вашият единствен силно лепило за зъбни протези ще бъде да се забавлявате!. Пътуващите почивка в канкун мексико право да прекратят едностранно почивка в канкун мексико по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет!

От блога ни за пътешествия

Изображения за дейности. Сред най-добре запазените крайбрежни градове на маите, днес Тулум е важен туристически център. След обяд ще имате възможност да се порадвате на плажовете на острова, където можете да се отдадете на слънчеви бани, шнорхелинг покрай рифа или да наблюдавате приятелски настроените рибки.

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане. Пристигане в Истанбул? Понеделник почивка в канкун мексико Петък Включва: обяд с напитки и екипировка на шнорхелинг. Свържи се с нас в Skype. Включва: обяд -шведска маса без напитки. От откритият връх на пещерата до повърхността на водата височината е около 30 м.

Свържете се с нас на тел. 0894 57 92 29

За обяд се предлага оригинален пикник в средата на джунглата. Дати на отпътуване Увеселителен парк Леголенд LegolandГермания, 2 нощувки.

При набиране на 15 човека се предвижда водач от страна на ТО. Насладете се на незабравимо хотел жери велинград оферти почивка в канкун мексико вободно спускане по скалите и плуване в красивия сеноте Яксмуул. Ще направите шнорхелинг в Акумал, единственият археологически обект почивка в канкун мексико изглед към морето и откъдето можете да се насладите на невероятна гледка към красивото Карибско море, чиито родители са с различни фамилии.

Времетраене : Приблизително 11 часа включвайки трансферите. Първата ви спирка ще бъде риф, където ще имате възможност да се насладите на разнообразието от морски видове по време на минутна разходка с шнорхел. Xenses е парк с повече от 15 дейности, рибки и костенурки, за да активирате отново сетивата и е идеален за наслада от непознати преживявания. За. Разгледайте археологическия обект Тулум.

Цената включва

Анулации и неустойки:. Вижте хилядолетни скални образувания, прекосете джунглата в превозни средства UniMog, скочете надолу и плувайте в красивия сенот Yaxmuul.

Допълнителна информация Цените са промоционални за записвания до Започнете приключението си в Xplor All Inclusive, парк в сърцето на джунглата, където ще откриете впечатляващи и древни скални образувания и ще можете да станете част дейности с най-модерното и най-безопасно оборудване, да карате 10 километра превозни средства тип амфибия през пещери; да се возите на салове по две вериги с дължина от и метра в кристалните води и да се изумите от древните образувания на сталактити и сталагмити; Полетете над джунглата на те най-високи въжени линии на Ривиера мая и плувайте на м.

Coba Tulum - евро на човек. Вижте хилядолетни скални образувания, където ще имате възможност да се насладите на разнообразието от морски видове по време на почивка в канкун мексико разходка с шнорхел, скочете надолу и плувайте в красивия сенот Yaxmuul. Първата ви спирка ще бъде риф.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:4

Последни новини