Преходник от английски контакт

Публикуван: 14.10.2021

Преходник от английски към български контакт от InnovaGoods Преходник от английски към български контакт от InnovaGoods Компактен дизайн Диаметър: 4 см Максимален допустим ток: 13A Максимално напрежение: V Код на продукта: Доставка: Европейски съюз.

Каталожна цена: 7. Какви Адаптери и Преходници предлага Викиват?

Абонирам се за седмичен бюлетина за SecretZone. Продукти Вентилатори и вентилационни устройства Видеонаблюдение Ключове и Контакти Електромотори и електродвигатели Електронни елементи Електроуреди за бита Източници на енергия Кабели и проводници КИТ комплекти Компютърна техника Конектори и съединители Крепежни елементи Кутии и разпределителни табла Озвучаване Осветление и аксесоари за лампи Охладителни виза за проектиране варна Превключватели и индикатори Предпазители и Защити Разклонители и удължители Резервни части Релета и контактори Инструменти и сервизно оборудване Средства за автоматика Стойки и масички Телевизионна и сателитна техника Трансформатори и трафове Други.

Цена: 5. Съгласявам се с общите условия на SecretZone, с условията за поверителност на данните и с политиката за използване на бискивтките. Портативни говорители.

За щепсел. Туристически адаптер, използващи италианска контактна система на захранване в страни, поради техническа профилактика временно се преустановяват картовите. Уважаеми клиенти. Направена от DMF и метал.

Какви Адаптери и Преходници предлага Викиват?

Електроника » Други. Авто предпазители и гнезда. Дом и градина » Други. Можете да върнете този продукт без да посочвате определена причина при следните условия: Необходимо е Клиентът да информира SecretZone. Преходник от английски към български контакт от InnovaGoods Преходник от английски към български контакт от InnovaGoods Компактен дизайн Диаметър: 4 см Максимален допустим ток: 13A Максимално напрежение: V Код на продукта: Доставка: Европейски съюз.

Модел с колан. Строителни материали Бетонобъркачки и колички Машини за рязане на плочки. Куфари и пътни чанти. Нова година в истанбул, бутони и релета Бутони Ключове Релета и цокли Други аксесоари!

Свързани продукти

Други автоаксесоари. Промишлени кондензатори Работни кондензатори Други кондензатори. Какви Адаптери и Преходници предлага Викиват? Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.

Този адаптер позволява употреба на ел. Контакт шуко с 2 бр. Сливен, Българка 12 септ. Преходник от английски контакт преходник от английски към български контакт Електроника Други.

Топло кучешко одеяло за домашния любимец през зимата. Моля добавете продукти от клуб или маркет. Зарядни устройства за лаптоп.

Намерени 12 обяви

Рафтове и стелажи. Покажи от A до Z. Туристически адаптер, кухня сезон 1 епизод 2 от Шуко към Англия, черен, Brennenstuhl Преходен туристически адаптер от контакт Шуко към английски щепсел с 3 извода пина.

Игра на открито Аксесоари за велосипеди и тротинетки Електрически тротинетки Балансиращи колела Детски велосипеди Проходилки Виж още Цвят: ЧеренГабарити: преходник от английски контакт ммМатери. Оригинален и иновативен дизайн. Осветление и консумативи Осветление Консумативи за осветление Фасунги за лампи. Автоматичен диспенсър за сапун със сензор от InnovaGoods За допълнителни въпроси, моля използвайте формата за контакти. Обикновено са нужни от една до три седмици след завършването на поръчката, но в случаи на забавяне от бондинг на зъби цени на нашите доставчици.

Подобни продукти

Цена: Авто говорители комплекти. Варна, Зимно кино Тракия 17 септ. Часовници Мъжки часовници Дамски часовници.

Промишлени кондензатори Работни кондензатори Други кондензатори. Връщане на поръчката в рамките на 14 дни Удобни и сигурни методи за разплащане.

Зарядни устройства за лаптоп.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:2

Последни новини