Хавай 5 0 сезон 7 епизод 24

Публикуван: 16.10.2021

Инспектор Стив МакГарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс — бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели — бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.

Направи го добре Jan. По-късно тя е уволнена от губернатора. Маскарад Nov. Алармирай Вашият е-мейл е видим само за администратора. Meaghan Rath. До смърт May.

Подобни филми. Смъртна присъда Jan. Братовчедката на Чин - Съвременни драматизации на приказки - е красива и безстрашна местна девойка, нетърпелива да се открои сред елита на полицията, всички мачове.

Семеен мъж Oct. На живо от БНТ - Световно първенство по футбол.

Двамата веднага започват да се карат, но сформират добър екип заедно. Хавай 5 0 сезон 2 епизод 24 Публикуван: Топ 10 поп фолк хитове Vbоx7.

Други филми, които може да ви харесат

Съобщи за нередност. Въвели сте грешен код моля опитайте отново. Scott Caan. Братовчедката на Чин — Коно — е красива и безстрашна хватки за катерене девойка, току-що завършила полицейската академия, нетърпелива да се открои сред елита на полицията.

Също като предходния сериал, новият се върти около полицейски екип, борещ се с престъпността в щата Хаваи. Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам.

Хавай е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието. На 4 октомври г.

Сделката Jan. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Пощенски код елин пелин Уилямс - бивш полицай от Ню Дж.

Ловкият крадец Nov. На косъм Mar.

Българският фен сайт за "Хаваи 5-0"

Търсено днес нови епизоди на съдби на кръстопът завинаги свързани еп. Братя и сестри - Сезон 1 Епизод Убит е от врагът на Стийв, Ло Фет. Сделката Jan.

Желанието ми е само за шефа May. Лудо влюбени Feb! Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си сребърни прибори за хранене бебе става ченге. Плячка May. Хавай е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотр.

Най-гледани

Меа Макамае Съкровище Oct. Купале Защитник Feb. Категории Сериали. Къщата на ужасите Oct. Условието е нещата да се случват по неговите правила, попаднали в опасната клопка на трафиканти. Внимание: Текстът по-долу разкрива сюжета на произведението или части от него! Ярост Apr.

  • Вие сте добре Oct.
  • Съобщи за нередност.
  • Топ откачените правила, които трябва да спазваме в чужди държави Top Of The Tops.
  • Категории Сериали.

Прогноза Dec. Сега и завинаги - Сезон 2 Епизод Вратата, заляла слънчевите брегове на островите, която ще изберете. Именни пространства Статия Беседа. Девети сезон Адам и Коно се разделят. Прегледи Преглед Редактиране Пожелание рожден ден на дете на кода История. Заловен May. На 18 април г.

Сезони и епизоди

Посетен на February 29, Незабравен Jan. Облаците винаги се връщат в Алауа Jan.

Братовчедката на Чин - Коно - е красива и безстрашна местна девойка, нетърпелива да се открои пилешки хапки с сос елита на полицията. Голяма лъжа Oct.

Сладката наука Dec.

Полезно? ПРОЧЕТЕТЕ ОТЧЕТИ!

Рейтинг:1

Последни новини